Hirdetés

Hivatalos: érkezik a Ghost of Tsushima: Director's Cut, Iki szigetére mehetünk

|

Nem is kell sokat várnunk a Ghost of Tsushima mindenféle extrával megpakolt kiadására.

Hirdetés

Tavaly sem okozott csalódást a Sony, pár hét eltéréssel két fantasztikus játékot kínált a PlayStation 4-tulajoknak, amik hagyták érvényesülni egymást. A Ghost of Tsushima is nagy sikert aratott, nem meglepő, hogy jön belőle egy kibővített, PlayStation 5-re optimalizált változat is.

A Ghost of Tsushima: Director's Cut augusztus 20-án fog megjelenni PS4-re és PS5-re. A fejlesztők az elmúlt egy évben sokat agyaltak azon, hogyan bővíthetnék ki Jin történetét, a közösség tanácsait, kéréseit figyelembe véve alkották meg a csomagot.

Hirdetés

A Director's Cut kiadás tartalmazza az eredeti játékot, minden eddig megjelent extra tartalmat, és lehetőséget ad arra, hogy ellátogassunk Iki szigetére, ahova Jin mongolok után kutatva utazik, de kalandja hamar személyessé válik, a múltjának traumatikus élményeit kell újraélnie. A szigeten új környezetek, páncélok, minijátékok és ellenféltípusok is várnak minket, sőt, olyan állatokat simogathatunk meg, amiket eddig még nem.

A PlayStation 5-ös változat átvezetőiben a japán szinkronhoz illeszkedő szájmozgást is láthatunk, ha beállítjuk, illetve kiélvezhetjük a haptikus visszajelzést és az adaptív ravaszokat. A játék kihasználja a 3D hangzást, a töltési idők jelentősen lecsökkennek, és akár 60 fps-sel is fogunk tudni játszani, de a 4K-s felbontás esetében is több opció közül választhatunk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A mentéseket átvihetjük PlayStation 4-ről, az Iki Island tartalmaiba pedig a második felvonás után vághatunk bele. Bizonyos újdonságokat mindenki megkap (beállításokat, új opciókat a fotómódhoz, új módot a Legendshez), de a Director's Cutért fizetni kell. Akinek nincs meg az alapjáték, az 69,99 dollárnak megfelelő összeget lesz kénytelen kiadni érte PS5-ön, vagy 59,99 dollárt PS4-en, aki viszont rendelkezik vele, az 19,99 dollárnak megfelelő összegért frissíthet. Az, aki a PS4-es változatot veszi meg a Director's Cutból, de később a PS5-ösre frissítene, 9,99 dollárért teheti ezt meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)