Hirdetés

Hivatalos: érkezik a The Quarry, az Until Dawn készítőinek új tinihorrorja

|

A 2K Games közreműködésével jelenik meg, és nem a The Dark Pictures Anthology része lesz.

Hirdetés

A Supermassive Games most épp a The Dark Pictures Anthology részeit ontja magából, rövid kihagyással követte egymást a Man of Medan, a Little Hope és a House of Ashes. Az első évadot az idén érkező The Devil in Me fogja zárni, azonban a csapat nem kizárólag ezzel foglalkozott az elmúlt hónapokban.

Teljes valójában holnap délután mutatkozik majd be a The Quarry, melynek eddig csak a nevét hallottuk, részleteket nem tudtunk róla. Most kiderültek az első infók.

Hirdetés

A játékot a 2K Games fogja kiadni a nyár folyamán, és természetesen a stúdió eddigi alkotásaihoz hasonlóan horror lesz. Az első teaser alapján több bejáratott horrorfilmes és -játékos klisét vesznek elő: két tini arról számol be egy rendőrnek, hogy táboroztatni indultak a Hackett's Quarry-hoz, de valami eléjük ugrott az úton, ezért balesetet szenvedtek. A csavart nem áruljuk el, nézzétek meg magatok.

Minden további infó március 17-én, délután 5-kor derül majd ki, természetesen beszámolunk ezekről.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)