Hirdetés

Hivatalos felújított változatot kap a Total War: Rome

|

A Creative Assembly leporolja a 2004-ben megjelent klasszikus stratégiáját.

Hirdetés

Több mint másfél évtizede mutatkozott be sokak kedvenc Total War epizódja, a Rome: Total War, amelyben a Római Birodalom irányítását és menedzselését bízták ránk. Az eredetileg PC-re kiadott stratégiai játék azóta megjelent Mac-re, valamint iOS és Android rendszerekre is, de a Sega úgy ítélte meg, hogy érdemes lehet vele még egy kört futni felújított formában.

A Total War: Rome Remastered a Creative Assembly és a Feral Interactive együttműködésében készült, és olyan vizuális fejlesztéseket tartalmaz, mint a teljes 4K-s látvány, az ultra-felbontás támogatása vagy a teljesen felújított környezet, csatatér és karaktermodellek.

Hirdetés

Ezeken túl csiszoltak a játékmeneten és a hozzáférhetőségen (újratervezett tutorial, új játékon belüli wiki, kiegészített tippek, opciók a színvakoknak), továbbá új gameplay tartalmakat is belepakoltak: például az eredeti 22 frakción kívül még további 16, korábban nem játszhatót tesznek elérhetővé. Többek között új taktikai térképet kapunk a harcok során, átdolgozták a diplomáciai rendszert és a kamerakezelést, továbbá kiélvezhetjük majd a platformok (PC, Mac, Linux) közötti PvP multit is. 

Az április 29-én megjelenő Total War: Rome Remastered a Barbarian Invasion és az Alexander csomagokat is magában foglalja, valamint hozzáférést biztosít az eredeti Rome: Total War Collectionhoz (csak PC-n). Azok, akiknek megvan az alapjáték, 50% kedvezményt kapnak a felújított változat árából június 1-ig a Steamen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)