Hirdetés

Hivatalos forrásból érkezett jó hír a Starfield megjelenésével kapcsolatban

|

A Microsoft és a Bethesda számára nagy év lehet 2023, hiszen két nagy durranásuk is megjelenik.

Hirdetés

Sok bírálat érte az Xboxot, amiért a PlayStation csapattal szemben semmit sem mutattak a decemberi The Game Awards során, de a zöldek marketingjéért felelős fejese, Aaron Greenberg igyekezett megnyugtatni mindenkit azzal kapcsolatban, hogy rengeteg hírük és bemutatnivalójuk van a 2023-as évre vonatkozóan, és már nem kell sokat várnunk rá, hogy megismerhessük ezeket. 

A legfontosabb részlet - amivel még adósunk a Microsoft - talán a Starfield megjelenési dátuma, amelyről a korábbi halasztás után annyi derült ki, hogy 2023 első felében várható. 

Hirdetés

Egy easter eggnek köszönhetően ugyan a rajongók már tudni vélik, hogy pontosan mikor érkezhet meg a Starfield PC-re és Xbox Series X/S-re, azonban hiába derültek ki olyan megnyugtató részletek a közelmúltban, mint hogy a felfedezés mellett a dumálásra is nagyban épít a játék vagy hogy a Skyrimre és a Fallout 4-re hajazhatnak a frakciós küldetések, még mindig ott van a levegőben az aggodalom, hogy a fejlesztőcsapat az új kitűzött dátumot sem tudja tartani.

Úgy tűnik azonban, hogy emiatt nem kell paráznunk: a játék frissen fellőtt támogatási oldalán a Bethesda feketén-fehéren azt hirdeti, hogy a Starfield 2023 első felében jön exkluzívan az említett platformokra. A monumentális sci-fi szerepjáték mellett olyan címekre is számíthatnak idén a Game Pass-tulajok, mint a Redfall, a Minecraft Legends, a S.T.A.L.K.E.R. 2 és a Forza Motorsport, szóval nem fognak unatkozni. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)