Hirdetés

Hivatalos: jön a Death Stranding 2, iszonyú bizarr az első előzetes

|

Hideo Kojima bejelentette a Death Stranding folytatását, amiben sokan visszatérnek, de lesznek változások.

Hirdetés

Borítékolható volt, hogy Geoff Keighley kedvenc játékfejlesztője, Hideo Kojima valamilyen formában tiszteletét teszi majd a The Game Awardson is, de nála nem lehet tudni, hogy csak beköszön, bejelenti a következő játékát, vagy azt közli, hogy podcastot indít. Most a középső teljesült: kiderült, hogy a Kojima Productions hamarosan elhozza nekünk a Death Stranding 2-t (avagy ahogy most hivatkoztak rá, a DS2-t).

Természetesen ezt egy olyan trailerrel jelentették be, ami tele volt elemeznivalóval, utalásokkal, bizarr pillanatokkal.

Hirdetés

Az nyilvánvaló, hogy a játék az első rész eseményei után játszódik, nem is kevéssel: Norman Reedus karaktere, Sam Porter Bridges megőszült, a Lea Seydoux által megformált Fragile pedig levágta a haját. Biztos, hogy szerepet kap majd Elle Fanning és Shioli Kutsuna, valamint visszatér Troy Baker is. Láthatunk nagyobb babát, polipbabát, meg mindenféle furcsaságokat.

Kojima elmondta, hogy már a covid előtt kész volt a sztori, de aztán teljesen újraírta, nehogy véletlenül valóra váljon, amit elképzel. Megjelenési dátum még persze nincs.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)