Hirdetés

Hivatalos: jön a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition

|

Megerősítette a Rockstar Games, hogy megújult formában tér vissza a GTA III, a GTA: Vice City és a GTA: San Andreas hármasa.

Hirdetés

Már a Take-Two (a Rockstar Games anyavállalata) GTA-modok ellen folytatott kereszteshadjárata is önmagáért beszélt, de azért egy sor pletyka is felröppent korábban a széria három klasszikus epizódjának állítólagos felújításával kapcsolatban, így biztosak lehettünk benne, hogy csupán idő kérdése, és megejtik a hivatalos bejelentést is.

Nos, megtörtént, bár a Rockstar egyelőre nem kerített túl nagy feneket a dolognak, és fontos részletekkel is adósunk maradt. Nem tudni például, hogy mennyibe kerül majd, sem pedig azt, hogy pontosan mikor jelenik meg a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition névre keresztelt pakk.

Hirdetés

Annyi biztos csupán, hogy míg mobileszközökre csak 2022 első felében, addig PC-re (a Rockstar Games Launcheren keresztül), PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és Switchre viszont már idén megjelenik. A grafikát és a játékmenetet is érintő fejlesztéseket emlegetett a Rockstar, de ezeket nem konkretizálta. Bár miután a cél az eredeti játékok klasszikus kinézetének és érzetének megőrzése volt, aligha érdemes radikális újításokra számítani.

A következő hetekben várhatóan megérkeznek majd az első képek, trailerek és a játékmenetet bemutató videók, de még mindezt megelőzően eltávolítják a szóban forgó játékok jelenleg elérhető változatait az összes digitális áruházból. Ez a jövő hét folyamán következik be, utána már nem lehet megvásárolni ezeket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)