Hirdetés

Hivatalos: jön a különálló multiplayer Assassin's Creed, nem akárkik dolgoznak rajta

|

Egyelőre csak az a biztos, hogy az Infinity része lesz és a For Honor veteránjai fejlesztik.

Hirdetés

Eddig csak pedzegette a Ubisodt, hogy "körbejárja egy többjátékos Assassin's Creed-játék lehetőségét", most azonban már hivatalos: a Project Invictus munkacímű epizódot aktívan fejlesztik, méghozzá a For Honoron is dolgozó veteránok.

Egyelőre semmi sem konkrét, csak az, hogy mint minden egyéb megjelenés előtt álló rész, ez is az Assassin's Creed Infinity részét képezi majd. Hogy ez pontosan micsoda, arról a kiadó is csak rébuszokban beszél:

a hivatalos magyarázat szerint nem is játék, inkább "élmény",

pontosabban egy hub, amelyből az összes epizód elérhető lesz majd, és amely egyben tartja a metatörténetet, azaz a szimuláción kívüli, napjainkban játszódó sztorit. (Mindegyik Assassin's Creed egy Animusban zajló szimuláció ugyanis, még ha ez minden egyes részben másképp is jelenik meg.)

Hirdetés

Játékmenetről nincs információ, de ha a For Honorból indulunk ki, kisebb, zárt pályákon játszódik majd az akció, nem nyílt világban, és aligha veszik komolyan a történelmi hűséget. Azaz simán megtörténhet, hogy a reneszánsz Velence aszaszinjai csapnak össze egyiptomi és viking őseikkel.

Ha ez így egy kicsit bonyolultnak tűnik, nem hibáztatunk, de ennél egyszerűbben még maga a kiadó sem tudja (vagy hajlandó) elmagyarázni. Ettől függetlenül készül a lopakodós Mirage, a nyílt világú, mobilokra fejlesztett Codename Jade, a boszorkányos témával operáló Codename Hexe, a feudális Japánban játszódó Codename Red, az az asztali társasjátékról nem is beszélve.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)