Hirdetés

Hivatalos: jön a Project Q, a Ubisoft új PvP aréna lövöldéje

|

Új többjátékos mókán dolgozik a Ubisoft, már a tesztelésre is várják a jelentkezéseket.

Hirdetés

Nemrég számoltunk be róla, hogy Tom Henderson jóvoltából idő előtt kiszivárgott, a Ubisoft Bordeaux által fejlesztett új, többjátékos hero shooter, amivel a kiadó a Hyper Scape kudarca után ismét megpróbál betörni a PvP lövöldék jól tejelő piacára.

Ez volt a második alkalom, hogy a Project Q-ról hallhattunk, mivel korábban a GeForce Now kiszivárgott adatbázisban is felbukkant ez a cím, most viszont vége a találgatásoknak, a Ubisoft ugyanis hivatalosan is megerősítette a játék érkezését.

Hirdetés

A cég a Twitteren ejtette meg a bejelentést. A kiadó-fejlesztő posztja szerint a Project Q egy csapatalapú battle arena lesz, ahol a játékosok "igazán uralhatják az élményt". A beharangozóhoz mellékelt képen négy karaktert láthatunk, két későbbi bejegyzés pedig azt is leszögezte, hogy a Project Q-ban nem lesznek NFT-k és battle royale mód sem.

Az utóbbi valamelyest ellentmond a kiszivárgott információknak, Henderson ugyanis battle royale-ként jellemezte a játék Showdown-módját, amelyben 4, egyenkét 2 tagból álló csapat mérkőzhet meg egymással. A Project Q a fejlesztés korai szakaszában jár, a posztba ágyazott linken viszont már jelentkezhetünk a közelgő playtestekre.

Magától a Ubisofttól csak ennyit tudhattunk meg, az Exputer viszont közzétett egy rövid gameplayt is, amely alapján az Overwatch, a Kockout City és a Fortnite inspirálhatta a látványvilágot. Ami a további kiszivárgott részleteket illeti, a Showdownon túl állítólag egy battle arena módot is kapunk Battle Zone néven, ahol két négytagú csapat eshet egymásnak, a győztes pedig az lesz, aki először éri el a 100 pontot a térkép egyes területeinek uralásával, a Call of Duty Hardpointjához hasonlóan.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha minden igaz, magunk választhatjuk majd ki a hőseink (vélhetően a Ubisoft által megosztott képen látható karakterek) fegyvereit, képességeit és trükkjeit, az arzenálunk pedig hagyományos mordályok helyett olyan rendhagyó eszközökből állhat, mint a tűzijáték, a kalapács, a kártyapakli vagy a paintball fegyver.

Henderson szintén arról írt, hogy a fejlesztés még nagyon korai szakaszban van, így nem is érdemes komoly következtetéseket levonni a Project Q-val kapcsolatban. Az viszont biztos, hogy a Ubisoftnak nem lesz könnyű dolga ezen a telített piacon, ha valami maradandóbbat akar alkotni, mint a napokon belül búcsúzó Hyper Scape.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)