Hirdetés

Hivatalos: jön a Resident Evil 4 Remake

|

A Capcom a State of Play során végre bejelentette a Resident Evil 4 felújított változatát.

Hirdetés

Korábbi pletykák alapján sokan arra számítottak, hogy a 2005-ös Resident Evil 4 is hasonló teljes körű tatarozást kap, mint ahogyan tette azt a Capcom a széria egyes részeivel, ám a rajongóknak eddig be kellett érniük egy VR-játékkal és a modderek lelkes munkájával. A franchise kedvelői azonban nem tettek le arról, hogy a Resident Evil 4 is megkapja a kívánt gondoskodást, és Leon S. Kennedy-t irányítva az eredetinél jóval szebb körítéssel akciózhatunk, a türelmük pedig kifizetődött. 

Hirdetés

A Capcom a legújabb State of Play-t használta ki arra, hogy beharangozza a Resident Evil 4 régóta várt remake-jét, amely meglehetősen pofásan fest, noha a Sony eseményén közzétett rövid előzetes még nem mutatott meg túl sokat abból, hogy mennyit fejlődött a játék az új hardvereken:

A Resident Evil 4 Remake megjelenését 2023. március 24-re lőtték be, és bár egyelőre csak a PlayStation 5 került említésre (Sony-eseményről lévén szó ez nem meglepő), azonban biztosan jönni fog PC-re és Xbox Series X|S-re is. Ráadásul a videó végén belebegtették azt is, hogy készül hozzá PlayStation VR2-es tartalom is, szóval a borzongani vágyók megtalálhatják majd a számításaikat. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)