Hirdetés

Hivatalos: jön a The Outer Worlds új generációs kiadása

|

Az Obsidian akció-szerepjátéka 2019 legjobbja volt, most pedig megszépülve, kibővítve tér vissza.

Hirdetés

A The Outer Worlds 2019 legjobb akció-szerepjátéka volt, ráadásul a Fallout 76 miatt csalódott rajongók is ebben találtak megnyugvást, elvégre olyan érzetet keltett, mintha Fallout: New Vegas lenne az űrben. Az Obsidian Entertainment aztán még két különleges kiegészítővel is meglepte a lelkes játékosokat, amik celebgyilkossággal és emberkísérlettel adtak annyi tartalmat, mint sok teljes játék. 

Aztán a 2021-es Xbox & Bethesda Showcase során kiderült, hogy a Microsoft zöld utat adott a folytatásnak, majd tavaly ősszel a tajvani korhatár-besorolás azt a meglepetést is lelőtte, hogy az Obsidian a második rész mellett dolgozik az első játék next-gen változatán

Hirdetés

Így jutottunk el idáig, amikor is a Private Division kiadó és az Obsidian Entertainment hivatalosan is bejelentették, hogy jön a The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition PC-re (Steam, Epic Games Store, Microsoft Store, GOG), PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. Az új generációs kiadás tartalmazza az alapjátékot és az összes bónusztartalmat, előbbi pedig még optimalizáltabb, jobb a grafikája, tuningoltak a teljesítményén, további animációkat adtak hozzá, nagyobb felbontást kaptak a környezeti textúrák és megnövelték a szinthatárt is. Íme a fejlesztők kedvcsinálója hozzá: 

A The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition március 7-én fog megjelenni, és azok a játékosok, akik már rendelkeznek a játékkal és a DLC-kkel, kedvezményes áron - 10 dollárért, azaz körülbelül 3500 forintért - frissíthetnek majd az új változatra (természetesen annyi megkötéssel, hogy PS4-ről csak PS5-re, Xbox One-ról csak Xbox Series X/S-re, Steamről Steamre stb.).

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)