Hirdetés

Hivatalos: késik a Suicide Squad: Kill the Justice League

|

Bár a Hogwarts Legacy és a Gotham Knights megjelenik idén, a Warner Bros.-féle Suicide Squad feldolgozás a pletykáknak megfelelően a vártnál később jön.

Hirdetés

Nem kellett nagyon mélyre nézni az üveggömbbe ahhoz, hogy meg tudjuk mondani, a Suicide Squad: Kill the Justice League idei megjelenését el fogják halasztani. A játékot eredetileg 2022-re ütemezték be, de a Gotham Knights egyéves csúszása miatt várható volt, hogy eltolják majd - nem szerencsés két, hasonló tematikájú és ugyanazon célközönségnek szóló játékot egymásnak ereszteni.

Korábban is gyanús volt, hogy nem emlegették az idei újdonságok között, csak a Hogwarts Legacy-t és a GK-t, de most végre kimondták: a megjelenés 2023 tavaszán következhet be leghamarabb.

Hirdetés

A Rocksteady kreatív vezetője, Sefton Hill elmondta, nehéz volt a döntés, és értik a frusztrációt, de a lehető legjobb játékot akarják összehozni. Tényleg nincs okuk sietni, pláne a PC-s verzióval - az Arkham Knight balhéja után valószínűleg oda-vissza tesztelik ezt a változatot, hogy ne ismétlődjön meg az a mindenki számára kellemetlen eset.

Hirdetés

A Suicide Squadban Metropolis városát rombolhatjuk le Captain Boomerang, Deadshot, Harley Quinn és King Shark szerepében, egyedül vagy vagy barátainkkal együtt. Kíváncsian várjuk, de tényleg örülünk annak, hogy nem a koncepcióját tekintve nagyon hasonló Gotham Knights-szal együtt préselik ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)