Hirdetés

Hivatalos: késik a The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

|

Noha idén sem hagyja rajongóit játékok nélkül a Nintendo, nem lesz közöttük a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatása.

Hirdetés

Noha nem tett olyan hangzatos bejelentéseket, mint akár a Microsoft, vagy a Sony, és a stúdióvásárlások tekintetében is óvatosabban járt el, a legutóbbi Nintendo Direct, az új Pokémon-játékok leleplezése, valamint a remekbe szabott Kirby and the Forgotten Land debütálása ismét rávilágított arra, hogy nem ok nélkül ment akkorát a Nintendo Switch az első öt évében.

Lesz tehát bőven mivel játszaniuk azoknak, akik boldog tulajdonosai egy Nintendo Switch vagy Nintendo Switch Lite konzolnak, ám sajnos épp a legjobban várt 2022-es cím hullott ki a mai napon játékmegjelenéseket rendszerező naptárból, ugyanis a Nintendo egy rövid videóban bejelentette, 2023 tavaszára halasztották a The Legend of Zelda: Breath of the Wild folytatását.

Hirdetés

A 2017-ben az év játékának választott The Legend of Zelda: Breath of the Wild egyelőre cím nélküli folytatását a 2019-es E3 alatt leplezte le a Nintendo, hogy aztán két évvel később ismét megmutassa (persze csak röviden) a közönségnek, szintén az E3 idején. Egy mindent átfogó, a játékmenet esetleges újdonságait taglaló prezentációval azonban máig adós nekünk a Nintendo. Mindenesetre most több idő jut a fejlesztésre, amit Eiji Aonuma producer fontosnak tartott kihangsúlyozni, és aki nem mellékesen bocsánatot is kért a késés miatt.

"Korábban azt jelentettük be, hogy 2022-t célozzuk meg a játék megjelenésével. Azonban úgy döntöttünk, hogy valamelyest meghosszabbítjuk a fejlesztéshez szükséges időt, és 2023-ra tavaszára toljok a megjelenést. Mindenkitől, aki az idei premierre várt, elnézést kérünk."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)