Hirdetés

Hivatalos: készül a Splinter Cell Remake

|

A Ubisoft megerősítette, hogy egy félig-meddig új Splinter Cell játékon dolgozik.

Hirdetés

Kemény belegondolni, hogy egy teljes generáció lepörgött az utolsó, teljes értékű Splinter Cell játék óta: a Blacklist még Xbox 360-ra és PS3-ra jelent meg 2013-ban, azóta Sam Fisher csak más címekben cameózgatott. Most végre ismét övé lesz a főszerep, igaz, egyelőre még nem egy folytatásban.

A Ubisoft ma bejelentette, hogy készül a Splinter Cell Remake, amit az alapoktól építenek fel a Ubisoft Torontónál, és természetesen a 2002-es eredetit veszi alapjául.

Hirdetés

Annyit megtudtunk még, hogy a játék a Snowdrop Engine-t használja, amit más, nyílt világú Tom Clancy's játékok is, viszont több nem derült ki róla. Korábbi pletykák alapján félig-meddig nyitott terepen, de nem egy teljesen szabadon bejárható világban indulhatunk majd bevetésekre - azt, lineáris játékmenetre számíthatunk, a fejlesztők is kihansúlyozták.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A fejlesztés még nagyon az elején jár, így valószínű, hogy a sorozat 2022-ben esedékes 20. születésnapjára még nem lesz kész, de reménykedünk. A bejelentő videóban olyan fejlesztők szólalnak meg, akik már az első rész elkészítésénél is ott voltak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)