Hirdetés

Hivatalos: kiderült, mikor érkezik a Marvel's Spider-Man 2

|

Az Insomniac Games a PlayStation Studios minden csapatának gratulált, majd bejelentette, mikorra várható a Marvel's Spider-Man folytatása.

Hirdetés

Izgalmas év volt ez a PlayStation Studios számára, a Horizon Forbidden West és a Gran Turismo 7 az év elején, a God of War Ragnarök pedig az év végén került ki a műhelyből. 2023 sem lesz eseménytelen, hardveres újdonságokból és érdekes új exkluzívokból (vagy csak pusztán a PlayStation kiemelt támogatását élvező játékokból) is jut majd bőséggel.

A PlayStation Blog új bejegyzése egyfelől betekintést engedett a jövő évi felhozatalba, másrészt megerősítette, hogy a Marvel's Spider-Man 2 2023 őszén érkezik majd, nem meglepő módon kizárólag PlayStation 5-re.

Hirdetés

Emellett kiemelten fontosnak tartják a Forspokent, a január végén debütáló DualSense Edge kontrollert, a februárban érkező Hogwarts Legacyt, a PlayStation VR2-t, a Destiny 2: Lightfallt, a Resident Evil 4-et, és a Final Fantasy XVI-ot. Valószínűleg van még más is, de most ezeket tartották fontosnak kiemelni. 

A PlayStation Studios legtöbb csapata ismeretlen projekten dolgozik, csak azt tudjuk, hogy a Haven Studios egy folyamatosan frissülő újdonságot készít, a Firespite a PSVR2 egyik nyitócímét, a Horizon Call of the Mountaint faragja, az Insomniacnál formálódik még egy Wolverine játék, de erre még többet kell várnunk, a Naughty Dog pedig a The Last of Us többjátékos spin-offját készíti. Érik már egy show, amin még több infót megtudunk a közeljövő PlayStationös újdonságairól.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)