Hirdetés

Hivatalos: kiderült, mikor érkezik a Star Wars Jedi: Survivor, a Fallen Order folytatása

|

Az első előzetes alapján Cal Kestist ismét izgalmas kalandok várják.

Hirdetés

Régóta biztosak voltunk abban, hogy a Star Wars Jedi: Fallen Order nem marad folytatás nélkül - a Respawn Entertainment az utóbbi évek legfantasztikusabb Star Wars játékát készítette el nekünk, ami felüdülés volt a szórakoztató, de nem tökéletes Battlefrontok után. Az EA sem titkolta terveit, és a Star Wars Celebration során megerősítette, hogy érkezik a következő kaland, ismét Cal Kestis-szel a főszerepben.

A játék a Star Wars Jedi: Survivor nevet viseli, és jóval a Fallen Order eseményei után játszódik.

Hirdetés

Öt évet ugrunk az időben (vagyis egészen konkrétan az Obi-Wan Kenobi sorozat évében folyik a cselekmény), Cal pedig kénytelen mindig egy lépéssel a Birodalom előtt járni, hiszen továbbra is üldözött, a kevés még életben lévő jedik egyike. Az alábbi trailerben az ember elsőre azt gondolhatná, hogy felbukkan a főinkvizitor, aki itt ellentétben az élőszereplős Kenobi sorozatban látott verzióval nem túl emberi, sőt még félelmetesebben néz ki, mint anno a Lázadók rajzfilmsorozatban. Gyakorlatilag majdnem teljesen úgy fest, mint fajtársai, a pau'anok A Sith-ek bosszújában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha közelebbről megnézzük a karakter fejét, akkor azonban sokkal inkább az tűnik logikusnak, hogy ez egy másik pau'an, nem pedig maga a főinkvizítor. Szeme ugyanis teljesen fekete (pont, mint az említett mozifilmben a pau'anoknak), és homlokán sincsenek ott a főinkvizítor jellegzetes vörös tetoválásai.

Várhatóan 2023-ban fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re. Az alábbi trailer még nem a tényleges játékmenetet tartalmazza, CGI előzetesről van szó. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)