Hirdetés

Hivatalos: lesz a héten State of Play

|

A Sony hírekkel és látnivalókkal készül a PlayStation 4 és a PlayStation 5 kapcsán.

Hirdetés

A minap a Game Reactor négy különböző forrásra hivatkozva írta meg, hogy az eredeti tervek szerint ezen a héten tartotta volna meg a Sony a következő State of Play prezentációt, de végül az orosz-ukrán háború miatt úgy döntöttek, hogy bizonytalan ideig elhalasztják az online eseményt. Úgy tűnik, hogy a honlap értesülései pontatlanok voltak vagy csupán változott azóta a helyzet, ugyanis a PlayStation Blogon megjelent egy hivatalos közlemény arról, hogy lesz a héten State of Play. 

Hirdetés

A következő show hazai idő szerint március 9-én, szerdán, 23:00-tól veszi kezdetét, és nagyjából 20 percig fog tartani. Az ígéretek alapján a nézők új leleplezésekre és szemet gyönyörködtető frissítésekre számíthatnak a PlayStation 4 és PlayStaiton 5 konzolok kapcsán, különös tekintettel a japán kiadókra, de a világ többi tájáról származó fejlesztőknek is lesz mit mesélniük. Amiről viszont biztosan nem lesz szó, az a PlayStation VR2, a hardvert és a rá készülő játékokat is beleértve. 

A State of Play megtekinthető lesz a Twitchen és a YouTube-on, de mi is meg fogunk írni minden fontosat, szóval ha a GameStar főoldalát követitek, akkor sem fogtok lemaradni semmiről. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)