Hirdetés

Hivatalos Magyar Brink Oldal

|

Íme egy újabb hivatalos rajongói oldal, mely ezúttal a Brink játékra szakosodott!

Hirdetés

Külön öröm számunkra, hogy az oldal a Web4 népes családját erősíti!

No de mi az a Brink?

Nem más, mint egy közelgő FPS, melyben az emberiség a kihalás szélére sodródott. A Brink megjelenés május 20-ra tehető, PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Ismétlésképp álljon itt egy Brink trailer:

És most a Hivatalos Magyar Brink Oldalról. A honlap mögé nem csak a hazai forgalmazó, a CNG Hungary Kft., hanem a kiadó Bethesda Softworks is felsorakozott, így biztosított a nagyobb mennyiségű információ a játékról: nem csak a szokásos híreket kapjuk majd meg, hanem exkluzív anyagokat is! Az oldal kinézete igen impozáns, stílusos, sőt, a Web4-en eddig nem látott megoldásokat is tartalmaz (gondolok itt a fénylő videókeretre, a képbeillesztésekre és egyebekre).No de át is adnám a szót a főszerkesztő úrnak, aki írt egy köszöntőt, ezt az alábbi linkre kattintva olvashatjátok el:

Hivatalos Magyar Brink Oldal

Jó munkát kívánunk a csapatnak!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)