Hirdetés

Hivatalos: magyar felirattal érkezik a God of War Ragnarök

|

Szerencsére a 2018-as God of War folytatását is lokalizálva élvezhetjük.

Hirdetés

Még nem tudjuk, pontosan mikor, de 2022 folyamán visszatérhetünk a skandináv vidékekre, hogy megismerjük, hogyan folytatódik, illetve hogyan zárul Kratos és fia, Atreus nagy kalandja. A Sony Santa Monica játékmenetbeli újításokkal is készül, de akkor is izgatottan várnánk a God of War Ragnarököt, ha csak a történetet vinnék tovább. 

A Sony nagy játékai 2018 óta érkeznek magyar felirattal, így már az első God of Wart is lefordították. Ma hivatalossá vált, hogy a következő részt is élvezhetjük anyanyelvünkön.

Hirdetés

A God of War Ragnarök leghamarabb valamikor tavasszal jelenhet meg, valószínűleg beelőzi a februári Horizon Forbidden West és a márciusi Gran Turismo 7 is. Előbbi szintén magyar felirattal jön, utóbbi kapcsán még kérdéses a fordítás, erről a PlayStation Magyarország egyelőre nem posztolt, de egy versenyjátéknál talán kevésbé számít a nyelv.

Ti magyarul fogjátok játszani, vagy maradtok az angolnál (esetleg más idegen nyelvnél)?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)