Hirdetés

Hivatalos: megvan a World of Warcraft - Wrath of the Lich King Classic megjelenési dátuma, bónusz XP-vel készülünk

|

A Blizzard az előzetes szivárgások után végre kiadta a hivatalos dátumot, és aktiválta a változtatást, amire a Classic rajongók hetek óta vártak.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt, egy elbaltázott weboldalfrissítés után kiszivárgott a Wrath of the Lich King Classic megjelenési dátuma. Mint minden szivárgásnál, úgy nyilván itt is megvolt az esélye annak, hogy tévedés történt, így a Blizzard gyorsan be is ugrott tisztázni a helyzetet.

Úgy tűnik, hogy a bármi is történt korábban, az internet nem tévedett: szeptember 26-án érkezik a World of Warcraft Classic következő fejezete.

Hirdetés

Amíg várjuk a király visszatérését, addig a érdemes lehet új karaktereket szintezni, vagy régieket befejezni. Az éles verzióban ugyanis élesedett az 50 százalék extra XP-t garantáló buff, ami addig marad a játékban, amíg a Wrath of the Lich King be nem fut.

Érdemes megjegyezni, hogy a kiegészítőt megelőző frissítés új szervereket is hoz majd magával, így aki a nagyobb közösséggel együtt szeretne új életet kezdeni, annak érdemes lehet megvárnia azt. A frissítés megjelenésének időpontját még nem ismerjük, de feltehetően augusztus végén fog befutni, már ha a Blizzard a szokásos menetében intézi majd a dolgokat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)