Hirdetés

Hivatalos: nem jelenik meg idén a Starfield és a Redfall

|

Két, 2022-re tervezett játékát is elhalasztotta a Bethesda, csúszik a Starfield megjelenése.

Hirdetés

Sejtettük, hogy bátor kijelentést tett a Bethesda a 2021-es E3-on, amikor konkrét megjelenési dátumot adott a Starfieldnek, de Todd Howardtól nem idegenek az ilyen kinyilatkoztatások. 

"Biztosak vagyunk a dátumban. Egyébként nem jelentenénk be."

- hangzott el a szájából, mint sok más, később be nem váltott ígéret. Aztán ma megjelent a Bethesda Twitterén egy üzenet, ami talán senkinek nem okozott meglepetést.

Hirdetés

A kiadó egyszerre adott hírt arról, hogy két játéka, a Starfield és a Redfall is 2023-ra csúszik. Az ok, hogy mind az előbbin dolgozó Bethesda Game Studios, mind az utóbbit készítő Arkane Austin nagyot álmodott, és szeretnének biztosak lenni abban, hogy a lehető legjobb változatot kínálják majd a vásárlóknak.

Megígérték egyben, hogy hamarosan a játékmenet részleteiről is mesélnek mindkét játék esetében - az egy hónap múlva esedékes Xbox & Bethesda Showcase például remek alkalom lenne.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)