Hirdetés

Hivatalos: nem jelenik meg régi konzolokra a Gotham Knights, de megnézhetünk belőle több mint 10 percet

|

A WB Games Montreal csapata közzétett egy méretesebb ízelítőt a Gotham Knightsból, hogy legyen miért várnunk a megjelenést.

Hirdetés

Utoljára tavaly októberben, a DC FanDome során láthattuk egy keveset a Gotham Knights című akció-szerepjátékból, amellyel kapcsolatban a fejlesztők nem győzik hangsúlyozni, hogy semmilyen formában sem része az Arkham szériával útjára indított univerzumnak, szemben a jövőre érkező Suicide Squad: Kill the Justice League-gel.

Azóta mindössze pletykákat hallottunk a WB Games Montreal alkotásával kapcsolatban, méghozzá olyat, ami a játékosok egyik felének örömre ad okot, a többieket viszont minden bizonnyal elkeseríti.

Hirdetés

Nem másról volt szó, mint hogy a Gotham Knights végül mégsem jelenik meg PlayStation 4-re, sem Xbox One-ra. És mint az most már bizonyságot nyert, valóban volt alapja a szóbeszédnek, tényleg kizárólag PlayStation 5-re, Xbox Series X és Series S konzolokra várhatjuk a játékot október 25-én. Na meg persze PC-re.

De nem csak ezzel a hírrel tudott szolgálni a WB Games Montréal, hanem egy, a játékmenetet hosszabban bemutató videóval is, így láthatjuk, hogy milyen élmény Red Hood, illetve Nightwing bőrébe bújni, miközben felfedezzük a várost, és rövidre zárunk pár folyamatban lévő bűnügyet.

Ami nem változott a bejelentés óta, az a kétfős, opcionális kooperatív játékmód. Ez teszi lehetővé, hogy a karakterek csapatként működjenek együtt. Míg tehát Nightwing közelharcba bocsátkozik a rosszfiúkkal, addig Red Hood távolról nyújthat támogatást.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A fenti videóban szerepet kap még a Powers Club, amely alatt titokban a Courd of Owls (vagyis a Baglyok bírósága) nevezetű szervezet intézi piszkos ügyeit, és a harangtorony is, ami a Gotham Lovagjainak (Nightwing és Red Hood párosa ugyebár kiegészül Batgirllel és Robinnal) főhadiszállásául szolgál.

Aki gondolja, már elő is rendelheti a Gotham Knights Standard és Deluxe kiadásait, valamint a gyűjtői változatot is a játék hivatalos oldalán. A sietség honoráriuma egy 223 Kustom Batcycle skin, a szóban forgó járgány először a Detective Comics 233. számában jelent meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)