Hirdetés

Hivatalos: PC-re és PS5-re jön a The Last of Us remake, itt az első előzetes!

|

The Last of Us: Part I néven kell majd keresnünk az első játék felújított változatát.

Hirdetés

Nem egyszer hallottunk már arról, hogy a Naughty Dog épp a 2013-ban megjelent The Last of Us felújított változatán dolgozik, de a csapat hallgatott a projektről - egészen mostanáig, amikor egy trailernek köszönhetően nyilvánosságra került, hogy nem csak a PlayStation 5-tulajok, de a PC-sek is átélhetik Joel és Ellie első közös kalandjait.

A The Last of Us: Part I PS5-re szeptember 2-án fog megjelenni, PC-re egy kicsit később, és természetesen jár hozzá az előzményként szolgáló Left Behind DLC is. Teljes árat kell érte fizetnünk (várhatóan 27.490 Ft-ot) , és lesz egy Firefly Edition is.

Hirdetés

Az alábbi előzetesben is látható, hogy nem egy lusta remasterről van szó, minden gyönyörű és modern lesz, az egészet az alapoktól építették fel újra. Modernizálták a játékmenetet, az irányítást, kibővítették a kisegítő lehetőségeket, fejlesztették a felfedezés és a harc élményét is.

Elképzelhető, hogy az esti Summer Game Fest előadás során még többet tudunk majd meg róla, addig viszont érdemes felírni a naptárba a megjelenés dátumát. Erről egyelőre nem esett szó, de a többjátékos mód valószínűleg kimarad - úgyis jön majd az önálló, free-to-play The Last of Us multiplayer spin-off valamikor idén.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)