Hirdetés

Hivatalos: Plants vs. Zombies ősszel az Xbox Live Arcade-on

|

Már egyre erősebb pletykák láttak napvilágot egy készülő Xbox 360-as Plants vs. Zombiesról, mígnem a Popcap ma hivatalosan is bejelentette.

Hirdetés

 

A játék a várttól kicsit később, augusztus 2 helyett valamikor szeptember elején érkezik az Xbox Live Arcade rendszerére, mindössze 1200 MS pontért.

A készítők a Plants vs. Zombies PC-s, iPhone/iPod Touch-os, illetve iPades verzióinak tartalmánál is többet tettek az Xbox 360 változatba, így 7 játékmódot, 2 teljesen új többjátékos módot, 12 egyedi achievementet és 21 mini-játékot találhat az, aki beruház rá. A két többjátékos módra már tegnap is fény derült. A Popcap ezen kívül azt is megerősítette, hogy a Plants vs. Zombies Xbox 360 kiadása a Zuma és Peggle játékokkal egybecsomagolva dobozos verzióban is forgalomba kerül valamikor ez év folyamán, illetve egy GOTY kiadás is jön PC-re és Mac-re ugyanekkor.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)