Hirdetés

Hivatalos: remastert kap a Crysis-trilógia, egy apró kivétellel

|

A nanoruha megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez.

Hirdetés

Pandémia ide ide vagy oda, a Crysis rajongóinak a tavalyi év akár egy nagy dobást is tartogathatott volna, hiszen a Crytek kiadta a 2007-es FPS ráncfelvarrott változatát. A hónapokig tartó hype viszont csalódást keltő végkifejlethez vezetett, a szebb köntösben tündöklő Crysis ugyanis nem csak új hibáktól hemzsegett, de még a régiek közül sem javított ki mindent.

Akinek viszont még így is kellemes emlék a Crysis Remastered, az most ismét örvendhet, mivel rövid titokzatoskodás után a  németek hivatalosan is bejelentették, hogy a Crysis 2 és a 3 is megkapja a maga polírozott változatát.

Hirdetés

A csomagban és epizódonként is megvásárolható Crysis Remastered Trilogy valamikor az ősz során debütál, a játékok PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re érkeznek, visszafelé kompatibilitással pedig a next-gen konzolokon is futtathatók lesznek. A Crysis Remasteredhez egyébként utólag kiadtak egy (szintén döcögősen rajtoló) next-gen frissítést, így elképzelhető, hogy a Crysis 2 és a 3 is kaphat ilyen csomagot, ám a Crytek közleménye most csak annyit ígér, hogy az új gépeken még simábban fut majd a játék.

A stúdió ugyanakkor rossz hírrel is szolgált, mivel a bejelentéssel egyértelművé tették, hogy a multiplayer üzemmód kimarad a csinosításból. Ez persze már az első résznél is így volt, ám akik abban reménykedtek, hogy a Crytek a folytatásoknál majd jobb belátásra tér, azok most megkapták a választ.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)