Hirdetés

Hivatalos: Sam Fisher lesz a Rainbow Six: Siege egyik új karaktere

|

Egy rövid teaserrel erősítette meg a Ubisoft a korábban már kiszivárgott információt.

Hirdetés

Nem lennénk bánatosak, ha a közeljövőben saját játékban láthatnánk a Splinter Cell széria központi karakterét, Sam Fishert, de amíg a kiadó el nem dönti, milyen legyen a sorozat folytatása, a kém végigturnézza a Ubisoft minden más alkotását. Legközelebb például a Rainbow Six: Siege-ben bukkan fel, mint az Operation Shadow Legacy új irányítható karaktere.

Hirdetés

A játékban Zero néven lehet majd megtalálni, de azt még nem tudni, milyen képessége lesz, milyen kütyüket fog tudni használni, és a támadók vagy a védők oldalához csatlakozik-e. A teljes leleplezésre augusztus 16-áig, az NA-Mini Major döntőjéig kell várnunk. Az már biztos, hogy egyedül jön, mivel mostantól minden szezon csak egy újoncot hoz.

Fisher csak az első lehet a Tom Clancy's franchise azon karakterei közül, akik ellátogatnak a Siege-be. Ti kit látnátok még szívesen? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)