Hirdetés

Hivatalos: single-player Vasember játék készül az Electronic Artsnál, nem is akárki dolgozik rajta

|

Az EA megerősítette a Marvellel közös projekt létezését, amelyhez sikerült átcsábítania az elmúlt évek egyik legjobb szuperhősös játékának producerét.

Hirdetés

Arra, hogy a játékiparban rettenetesen nehéz titkokat megőrizni, két közelmúltbeli eset is rávilágított: a Rockstart meghackelték, a Ubisoft Assassin's Creed témájú újdonságait pedig egy szószátyár youtuber fosztotta meg a meglepetés erejétől. Minden bizonnyal a Marvel és az Electronic Arts bejelentése is nagyobbat ütött volna, ha nem kezdenek el iparági források már a nyáron arról suttogni, hogy a FIFA (pardon, jövőre már EA Sports FC) és a Battlefield kiadója nem egy, hanem rögvest kettő Marvel-projekten is dolgozik. Az egyik állítólag a Fekete Párducot állítja története középpontjába, a másik pedig Tony Starkot, vagy Vasembert.

A wakandai szuperhős köré szőtt projektet azóta sem erősítette meg senki, ellenben az most már biztos, hogy készül egy külső nézetes Iron Man játék, amelyik ráadásul szigorúan egyjátékos élményt fog kínálni, azaz láthatóan tanult az EA a leckéből, és nem szeretne ugyanazon a banánhéjra lépni, amin előtte a Square Enix Marvel's Avengerse elcsúszott.

Hirdetés

A kiadó a Star Wars: Rogue Squadron és a Dead Space remake mögött álló Motive Studióra bízta a fejlesztés korai szakaszában tartó projektet, amelynek élére az az Olivier Proulx került, aki ezt megelőzően a Marvel's Guardians of the Galaxy elkészítéséből executive produceri minőségben vette ki a részét. A munkáját pedig olyan iparági veteránok segítik majd, mint Ian Frazier, Maelenn Lumineau és JF Poirier.

A külső nézetes játék nem egy már meglévő történetet adaptál, hanem teljesen újat írnak számára, amely Vasember több évtizedes történelméből táplálkozik, és nem kevesebbet ígér, mint hogy átérezhetjük, milyen is lehet Tony Stark páncéljába bújni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Egyébként a Marvel és az EA között létrejött megállapodás nem csak erre a játékra vonatkozik, a későbbiekben több másik is követni fogja, azaz jó eséllyel a Fekete Párduccal kapcsolatos pletykáknak is van valóságalapjuk.

Szerintetek melyik szuperhőssel kellene még az Electronic Artsnak játékot csinálnia és milyen műfajban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)