Hirdetés

Hivatalos szerelést kap a magyar válogatott a FIFA 22-ben

|

A Ferencváros után újabb magyar tartalmat jelentettek be az EA Sports sorozatának következő felvonására.

Hirdetés

Csütörtökön vált hivatalossá, hogy első hazai csapatként a Ferencvárosi TC is játszható lesz a FIFA 22-ben, nemrég pedig egy újabb örömteli fejleményt jelentett be a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ).

Az októberben érkező új részben a nemzeti válogatott is licencelt szerelésben léphet ki a virtuális gyepre, ami azért nagy szó, mert korábban az eredetire csak emlékeztető mezzel szerepelt a csapat.

Hirdetés

Ez tehát azt jelenti, hogy a koronás-pajzsos nemzeti címer és az MLSZ logója viríthat majd ott, ahol eddig csak egy piros-fehér zöld karikát láthattunk.  

Az EA pedig időközben közzétette a FIFA 22-ben játszható csapatok teljes listáját is, ami ezen az oldalon böngészhető. Összesen több mint 30 licencelt ligát kapunk 700+ csapattal, az olasz Serie A-ból viszont a Konami-féle eFootball exkluzivitása miatt továbbra is hiányozni fog a Juventus, a Lazio, az AS Roma, az Atalanta és a Napoli.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A többire azonban most az EA ütötte nyélbe a maga exkluzív szerződését, így 14 itáliai együttes felett csak a FIFA-ban vehetjük majd át az irányítást.

A FIFA 22 október elsején jelenik meg PC-n, Xbox Series S|X-en, PlayStation 4-5-ön és Nintendo Switch-csen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)