Hirdetés

Hivatalos: Ted Lasso is bekerül a FIFA 23-ba

|

Természetesen Jason Sudeikis megformálásában, aki hozta magával az AFC Richmondot is.

Hirdetés

A FIFA 23 lesz az utolsó a szériában, amit az EA felügyel, ezt követően külön válnak az Electronic Arts és a FIFA útjai. Ezt az epizódot azonban még igyekszik odatenni a vállalat, a karriermód például nagy változáson megy keresztül és a játékmenet más területeire is ígérnek változásokat (a menedzsermódra sajnos ez aligha igaz), a licencekről nem is beszélve. Ez pedig nem csak abban fog kimerülni, hogy a focisták Marvel-karakterekké válnak vagy hogy a Juventus visszatér

Eddig csak feltételezés szintjén volt meg, hogy az Apple TV sikersorozatának főszereplője és csapata, azaz Ted Lasso (Jason Sudeikis) és az AFC Richmond bekerül a FIFA 23-ba, azonban az alábbi trailerrel immáron hivatalossá tette az EA Sports a dolgot.

Hirdetés

Az angol fociklubhoz kerülő amerikai futballedző szeretnivaló figuráját a karriermódban választhatják majd ki a játékosok menedzserként, és természetesen átvehetik az AFC Richmond irányítást is vagy csatlakozhatnak hozzá focistaként. A csapat a sorozatból vonultat fel karaktereket, mint Roy Kent, Jamie Tartt, Sam Obisanya és Dani Rojas (nem összekeverendő a Far Cry 6 főhősével). A célok és kihívások teljesítésével más Ted Lasso tartalmakat is fel lehet oldani, mint például menedzser tárgyakat, felszereléseket és stadionos kozmetikai cuccokat. 

A FIFA 23 csak szeptember 30-án rajtol el, a Ted Lasso első és második évadát viszont már most is elkezdhetitek nézni az Apple TV+-on, ha esetleg kimaradt volna. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)