Hirdetés

Hivatalos: új Painkiller készül, ismerős csapat dolgozik rajta

|

Az a stúdió viszi tovább a franchise-t, amelynek többek között a Crysis remastereket is köszönhetjük.

Hirdetés

Még 2004-ben kaptuk meg a lengyel székhelyű People Can Fly jóvoltából a legelső Painkillert, ami kellően népszerű is lett az FPS-rajongók körében, köszönhetően többek között annak, hogy ebben is válogatott fegyverekkel lehet lövöldözni egy csomó rondaságra. A játék később aztán kapott több kiegészítést, 2012-ben egy másik stúdió elhozta nekünk a Painkiller: Hell & Damnationt, ami egyszerre volt remake és folytatás is, de mostanában elég nagy volt a csend a franchise körül, ezért is örömteli, hogy ez most megváltozott.

Hirdetés

Az idei Summer Game Fest megnyitóján ugyanis kiderült, hogy készül egy vadonatúj Painkiller. A projekten egy amerikai stúdió, a Saber Interactive ügyködik, amely korábban olyan kalandokat szállított le nekünk, mint a SnowRunner, a World War Z, vagy éppen a Crysis Remastered. Úgy tűnik, hogy egyelőre még nagyon korai szakaszban van a fejlesztés, de a VG247 információi szerint PC-re és konzolokra fog megjelenni a folytatás, amiben lesz online co-op is.

Így persze még megjelenési dátumról sem tudni, de sokak számára valószínűleg már az is nagyon jó hír, hogy nem lett kukázva a sorozat. Ti is közéjük tartoztok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)