Hirdetés

Hivatalos: Xbox One konzolokon is lehet majd Series X-es játékokkal játszani

|

Sőt, azelőtt kipróbálhatjuk az Xbox Game Passes játékokat, hogy telepítenénk őket.

Hirdetés

A Microsoft folyamatosan erősíti az Xbox Game Pass és Xbox Cloud Gaming szolgáltatásait, amik ráadásul komoly összeköttetésben is vannak, hiszen  ugyanazon előfizetéssel használhatjuk őket. A vállalat nem csak a kínálatot bővíti, magát a technológiát is fejleszti, legutóbb például azt oldották meg, hogy már Xbox appban is lehessen a felhőn keresztül játszani PC-n

Hirdetés

A gamescom 2021-es Xbox stream során bejelentették, hogy új szintre emelik az xCloudot, ugyanis várhatóan az ünnepi időszakban elhozzák a felhő alapú játékot az Xbox One és Xbox Series S/X konzolokra is, így a Game Pass Ultimate előfizetők több mint száz címmel játszhatnak majd egyetlen gombnyomással, telepítés és a tárhely elfoglalása nélkül. Ennek köszönhetően azelőtt kipróbálhatjuk a Game Pass felhozatalának tagjait, hogy kivárnánk, amíg lecsorognak, ráadásul a multiba is pillanatok alatt beugorhatunk a haverokkal. A Microsoft ígérete szerint olyan videojátékokra is igaz lesz ez, mint a Microsoft Flight Simulator, a Sea of Thieves és a The Medium (kis felhő ikon fog megjelenni azoknál az alkotásoknál, amik támogatják a cloud gaminget).  

A funkció tesztelése ősszel kezdődik az Xbox Insider program résztvevői számára, de a jelenlegi információk szerint azért, hogy a legmagasabb minőséget nyújthassák a legszélesebb eszközkészleten, az 1080p felbontást és 60 fps-t fogják támogatni. Arra, hogy Series-exkluzív játékokkal játszhassunk One-on, egy kicsit többet kell majd várni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)