Hirdetés

Hivatalosan is bemutatkozott a Far Cry 6

|

Az új Far Cry rosszifúja, Giancarlo Esposito is beköszönt a Ubisoft eseményén.

Hirdetés

Ahogy az lenni szokott a Ubisoft címeinél, már a bejelentés előtt megtudtunk mindent a Far Cry 6-ról, így valószínűleg senkit sem ér meglepetésként, hogy Giancarlo Esposito az új rész főgonosza, nekünk pedig helyi gerillaként az lesz a feladatunk, hogy eltávolítsuk pozíciójából El Presidentét. 

Hirdetés

A Far Cry 6 legelső hivatalos kedvcsinálója nem csupán a játék hangulatából, de a helyszínéből is ízelítőt adott: egy Yara nevű trópusi szigeten járunk, ahol megfagyott az idő. Yara diktátora, Anton Castillo azon van, hogy visszaállítsa a nemzet dicsőségét és nem válogat az eszközök között, így belevonja fiát, Diegót is. Már most érezhető, hogy a széria új részének sztárja egyértelműen a Breaking Bad színésze lesz, de beszéljen helyettünk a két előzetes: 

Ahogyan a kiszivárgott trailer előrejelezte, a Far Cry 6 megjelenésére 2021. február 18-án számíthatunk PC-re, valamint PlayStation és Xbox konzolokra fogják kiadni. Pár kép is jött a bejelentés mellé, megnézhetitek őket a galériában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)