Hirdetés

Hivatalossá vált a Kingdoms of Amalur Re-Reckoning megjelenési dátuma, gyűjtői kiadás is érkezik

|

Az eredeti, 2012-ben megjelent játék felújított verziójához jár az összes DLC jár, a gyűjtők pedig még egy szobrot is kapnak majd.

Hirdetés

A Kingdoms of Amalur: Reckoning jogait az eredeti fejlesztőcsapat, 38 Studios megszűnését követően a THQ Nordic vásárolta meg, és a vállalat úgy döntött, hogy készíttet egy felújított változatot, mivel a vezetők szerint a megbukott stúdió RPG-jében több potenciál rejlik, mint azt a viszonylagos sikertelensége mutatta.

Hirdetés

A játék, amely a már új Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning címet viseli, az Amazonon listázásra került, és PC-re, PlayStation 4-re, valamint Xbox One-ra is előrendelhető. A megjelenési dátum a legutóbbi információk óta egy héttel csúszott, és augusztus 18-án fogja kiadni az alkotást a THQ. A különleges gyűjtői változat jelentősen drágább, mint az alapjáték (40 dollár helyett PC-n 100, konzolokon 110 dollár), viszont tartalmaz egy Alyn Shir szobrot, egy Amalur kulcstartót, a játék hivatalos zenéinek gyűjteményét, valamint öt illusztrációt is.

Ti adtok még egy esélyt a Kingdoms of Amalurnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)