Hirdetés

Hivatásos focisták próbálták ki először a FIFA 10-et

|

Élvonalbeli focisták próbálhatták ki Magyarországon először a hétvégén boltokba került, vadonatúj FIFA 10 játékszoftvert.

Hirdetés

Az Electronic Arts családias hangulatú játék-délelőttjén hazánk kiváló focistái - csapatbeli hovatartozástól független - mérkőztek meg a konzolok mögött. A meccseket, a FIFA 10 egyik sztár-kommentátora, Hajdú B. István közvetítette, míg Faragó Richard kíváló szakértelmével, hangban volt jelen a mérkőzéseken.

A PS2-3, PSP, Xbox 360 és PC-s platformokra egy időben debütáló szoftver borítóján Wayne Rooney társaságában Dzsudzsák Balázst üdvözölhetik a rajongók, aki immár rutinos „FIFA-arcként" lép a halhatatlanok táborába. Az ifjú tehetség, miután ismételten beválogatták a világ legjobbjai közé, Ronaldinho, Schweinstegier, Benzema, Chiellini, Rooney és Xavi mellett rúgja egyre keményebben a labdát a virtuális focipályán.

A világsztárok mellet hazánk elismert focistái voltak a rendezvény főszereplői: Vaskó Tamás, Czvitkovics Péter, Rajczi Péter, Lisztes Krisztián, Kanta József, Sándor György, a Fradi és az Újpest kiemelkedő focistái mind megmérettették magukat a konzoloknál.

„Izgalmas csatákat szoktunk vívni a haverokkal nem csak a focipályán, de otthon a képernyő előtt is" - mondta Vaskó Tamás, az Újpest játékosa, miközben épp Czvitkovics Péterrel küzdött a magyar-fiorentina meccs végkimeneteléért. „Hihetetlen, milyen élethűen tükrözi a valós játékot az új FIFA 10! Kicsit furcsa is, hogy bármikor Ronaldinho, Rooney bőrébe bújhatok, miközben az életben azért dolgozom, hogy egyszer olyan technikás játékos legyek, mint ők"

„Sokkal inkább kikapcsolódás és szórakozás ezzel játszani, mintsem edzés" - vette át a szót Rajczi Péter. „A FIFA-játék ad erős játékosokat, komoly technikai tudással, az életben viszont a saját szellemi és fizikai teljesítményünk felett kell úrrá lennünk, ami nem mindig egyszerű."

A FIFA 10 tartalmazza a játéktörténelem legelső igazi 360°-os labdavezetési rendszerét, és az új „Rutinos labdavezetés" technológiát, mely finom labdairányítást tesz lehetővé. A klub- és ligalicencekkel kombinált FIFA 10 másik újítása a teljesen átdolgozott menedzsermód, több mint 50 jelentős változtatással, új gyakorlóarénával és testre szabható pontrúgásokkal.

Ezeken kívül a vadonatúj virtuális profi funkcióban a játékosok életre kelthetik álmaikat, és profi focistaként szerepelhetnek: a Game Face kép segítségével maguk is bekerülnek a játékba, ahol karrierjük során több mint 200 kihívást kell teljesíteniük a különféle játékmódokban. „Csatlakozz egy Online Csapatjáték klubhoz, és játssz 10-10 elleni meccseket virtuális profik százezreinek nemzetközi mezőnyében a Profi Klubok Bajnokságán, ahol a legjobb csapatok a regionális, majd a világbajnokságért küzdenek."

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)