Hirdetés

Hívj ki minket egy FIFA meccsre, és vigyél haza egy PlayStation 5-öt!

|

Szombat délután mi is kint leszünk a Millenárison, élőben streameljük majd a FIFA meccseket. Aki kilátogat, egy PS5-öt megkaparinthat!

Hirdetés

Néhányan talán már tudjátok, hogy a Millenárison épült fel a MOL Bajnokok Parkja, ahol az EB ideje alatt egy hatalmas kivetítő, fantasztikus hangulat, változatos programok, és egy konzolokkal felszerelt Gamer Corner is vár rátok. Így nemcsak a meccsek napján, hanem egyébként is érdemes kilátogatni. Most szombaton például mi is biztosan kint leszünk.

Hirdetés

Július 3-án délután 4-től Kaci és Endre kintről pörgetik majd a FIFA streamet, bátran hívjátok ki őket, hogy élő egyenes adásban kenjétek el a GameStar szerkesztők száját. És ha már kint jártok, feltétlenül regisztráljatok is a hostesseknél, hiszen a regisztrálók között július 12-én egy PlayStation 5-öt sorsolnak majd ki a szervezők. Ehhez persze nem kell velünk játszani, bármikor kinézhettek, vigyétek a haverokat is!

Feltétlen kövessetek minket Instán, hiszen többször is felbukkanunk majd a Bajnokok Parkjában akár hasonló streammel, akár csak meccset nézni vagy lazulni, ott beszámolunk majd mindenről!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)