Hirdetés

HL2 + ATI: Cheat lenne?

|

Érdekes fórumbejegyzés került elő a HardOCP rendszerében. Egy felhasználó azt állítja, hogy csak egy egyszerű "csalás" okozza, hogy az ATI kártyákon sokkal gyosabban fut a Half-Life 2. Állítása szerint, ha kicsit trükközik a GeForce kártyával, és elhiteti a programmal, hogy márpedig ATI kártya van a gépben (ezt akár te is megteheted az úgynevezett 3dAnalyze nevű programmal), a HL2 igen nagy sebességnövekedésre tesz szert. Nos, ez csak azért érdekes, mert, ha ez így van, akkor a Valve egy szép összegért egyszerűen korlátozza a GeForce tulajokat. Szerintem erre hamarosan hivatalos "cáfolat" is érkezik. Ha nem, akkor tuti erről van szó, és inkább behúzzák fülük-farkuk...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)