Hirdetés

HL2 büntetés!

|

Hát, igen... Már senki sem tagadhatja, hogy közeledik a Half-Life 2. És ahogy a megjelenés napja szép lassan, alattomosan, mint egy kígyó közeledik, úgy kerülnek ki az ínycsiklandozóbbnál ínycsiklandozóbb infók! Ezúttal az angol (helyesbítek: egyesült királyságbeli) PCGamer magazin szállította az érdekességeket! Nevezetesen egy számadatot: 96. Hogy ez mit takar? Hát, takarhatna mondjuk olyat, hogy 96 nap múlva jön, de addig ki a fene akar várni? :) Aztán: jelenthetné azt is, hogy 96 dodóba fog kerülni. Az meg drága. Nem, ez egy egyszerű statisztikai adat. Hogy világossá tegyem előttetek, elárulom, egy százalékjel van még a 96 mögött :) Bezony, a magazin nem kevesebb, mint 96%-ra értékelte a gámát! Nem semmi!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)