Hirdetés

HL2 - Episode Two dobozkép!

|

Hejjjj, mennyire jó fej gyerek ez a Doug Lombardi! Épp most dobott át egy kis FTP kódot, ahol finom kis Half-Life 2: The Orange Box (vagyis az Episode 2) matériákat sikerült találni...

Hirdetés

A publikus aprók alant láhatóak, nevezetesen a játék három verziójának végleges, nagyfelbontású dobozképe. Szerintem egyszerűen gyönyörűség! Már iszonyatosan várom és igazából a legnagyobb dilemma az lesz, hogy mi a fenével nyomuljak majd. Valószínűleg nálam a sorrend az lesz, hogy végigviszem hirtelen, mondjuk 5 óra alatt a HL2 kiegészítést, majd jöhet párhuzamosan a Portal és a Team Fortress 2, hosszú távon pedig marad a TF2 mánia. Aztán majd meglássuk, de az biztos, hogy most megint nagyon felcsigázott - hihetetlen, pedig csak egy dobozkép :)


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)