Hirdetés

HL2 és az ATI

|

Végre napvilágot látott a sötét titok, avagy mennyire van köze a régóta várt Valve játéknak (nem kertelek, a Half-Life kettőről van szó) az Atihoz. Aki kíváncsi hamar megöregszik, de ennek ellenére is minden kíváncsi angolul tudó ember figyelmébe ajánlom ezt az irományt, mely sok-sok titkot elárul (annyit azért elmondok, hogy semmi olyat nem mondanak, hogy HL2 lesz bármely kártyához). Természetesen a titoknak van egy másik oldala is, mely az új Ati Radeon kártyákról regél. Nemsoká érkezik a 9600 XT és a 9800 XT. Aki mélyebbre hatóan szeretné tanulmányozni ezeket a kártyákat, avagy olvasna még valamit angolul, annak itt a helye.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)