Hirdetés

HL2 infóságok

|

Hadd kezdjem azzal, hogy megjelentek a véglegesített Half-Life 2 dobozképek. Állítólag kishazánkban is csak Freeman-es változatban lesz kapható... szerintem nem tragédia :)

Aztán olvassátok, mit írt Chuck Osborn, a PC Gamer szerkesztője a játékról: "A Half-Life 2 vitathatóan a legjobb PC-s játék, amit valaha készítettek. Lenyűgöző játékélményt nyújt. Míg néhány játék csodálatos grafikával, mások pedig profi átvezető animációkkal, esetleg szövevényes és eredeti történettel hódítják meg a játékosokat, addig ezek mind megvannak együtt ebben!" Az első részt több mint 10 millió példányban értékesítették, remélhetjük a legjobbakat. Greg Coomer pedig a következőkről mesélt egy kicsit: A következő lépés a Team Fortress 2 elkészítése lesz (ezek szerint mégse fogja tartalmazni az alapcsomag?). Összehoznak egy MOD expót Seattle-ben, ahol megpróbálnak segíteni a modifikációk készítőinek, új ötleteket megvalósítani, stb. Valóban szívükön viselik a játékosok elvárásait...

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)