Hirdetés

HL2 ingyé Asushoz

|

Egy névtelen harcos hívta fel a figyelmünket erre az oldalra. Az tudvalevő, hogy immáron az ASUS is gyárt ATi kártyákat (eddig nVidia volt nekik a tuti, bővebben...), az is, hogy az ATi és a Valve puszipajtások, de az új, hogy ingyen akarják vesztegetni az ASUS ATi kártyákhoz a jelenleg talán legjobban várt FPS játékot, a Half-Life 2-t! Az ATi csak egy kupont ad az új kártyáihoz, amivel ingyen hozzájuthatnánk az első HL teljes első generációjához (alapjáték, OF, BS, TFC, CS, Ricochet, bővebben...). Ez annak tudható be, hogy ugyebár a folytatás jelenleg még egyáltalán nem öltött végső formát, így kicsit érdekes helyzet állt elő. Most vagy vár az ASUS azokkal a bizonyos kártyákkal a HL2 megjelenéséig, vagy hozzávágja a netre kikerült pre-alpha verziót a termékeihez, esetleg visszavonja az egészet. Végülis csak egy pici képről van szó, lehet akár "nyomdahiba" is :)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)