Hirdetés

HL2 - mikó'?

|

Jó kérdés. De már annyiszor feltettük. A mai nap mégis történelmi jelentőségű lehet. A GameSpy olvasgatva találtam egy fórum bejegyzést, melyet egy olyan arculat vetett fórumra, aki eljutott a Valve székházába. A lényeg, hogy egy Steam fejlesztő elmondta neki, a megjelenés előtt egy héttel már el lehet kezdeni a játék letöltését (a steam-men keresztül persze). Ez olyannyira kódolva lesz elvileg, hogy senki nem férhet hozzá a hivatalos megjelenés pillanatáig. És miért érdekes ez? Nos, csak azért, mert ma-holnap pont egy héttel 30-a előtt leszünk. Ha igazak ezek a híresztelések (és tényleg megjelenne a játék 30-án), akkor ma, de legkésőbb holnap kellene lennie valamiféle bejelentének! Ha ezek elmaradnak, akkor örökre kitörölhetjük fejünkből 2003. szeptember 30-át.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)