Hirdetés

HL2 - nyilatkozik a tettes

|

A napokban kikerült HL2 beta meg nem nevezett ellopója nyilatkozott - persze nem személyesen, csak neten keresztül! Az "Anonymous Leaker" néven elhíresült valaki a következőket mondta:

"Mindenki, aki azt vallja, hogy a HL2 a forráskód kikerülése miatt késik, csak tudatnám, ami kikerült, annyi van a Valve birtokában. Nem több, nem kevesebb, nagyon fontos hát, hogy megértsétek: NINCS kész. A Valve által bemutatott E3-as prezentáció egy nagy csalás. Megpróbáltad már megölni a katonát a "physicstown" pályán? Barugják az ajtót? Semmi szkriptelt esemény? Akik azt mondják, hogy ez nem beta verzió, csak alfa: csak, hogy tudjátok, ez minden amit a Valve ki akart adni szeptember 30-án! A Valve-nak üzenem: Úgy gondolom abba kellene hagyni a hazugságokat, különben ki kell juttatnom mindent a netre, amim még van! Nagyon jól tudjátok mitek van, akárcsak én!"
Nem semmi üzenet, az egyszer biztos!!! Kiváncsi vagyok a következő napok fejleményeire!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)