Hirdetés

Hogwarts Legacy, Fortnite és Mass Effect: Andromeda - ezzel játszunk a hétvégén

|

Egy fantasy és egy sci-fi eposz között fejest ugrunk az ifjabb játékosgeneráció kedvenc lövöldéjébe is.

Hirdetés

Ismét két játékmegjelenési hullám között vagyunk, ezért amíg az újdonságokra várunk, többnyire elmaradásainkat pótoljuk, de az sem példa nélküli, hogy ötletszerűen választunk valamit, akár csak egy rövid, pár perces kikapcsolódásra.

HP - Resident Evil 4 lázban égek, mozgat a remake, vonz a klasszikus is, nagyon kíváncsi vagyok, mennyire sikerül megidézni azt a hangulatot, ami annak idején - a súlyos műfajváltás ellenére - kilóra megvett. Eddig nagyon bizakodó vagyok a gameplay-ek alapján, de persze majd a teszt lesz itt a mérvadó. Alig várom.

Paca - Átrágtam magamat több mint 20 PSVR2-es játékon az elmúlt pár hétben, most egy darabig pihentetem a szemüveget. Igazából annyira fáradt vagyok, hogy Peggle 2-zök Xbox Series X-en, ami ugyan nem a konzol képességeinek teljes kihasználása, de nem kell mindig nagy szabású játékokkal múlatni az időt. Valami hasonló lesz a program a hétvégén is, lehet, hogy még néhány mellékküldetésre ráveszem magam a Hogwarts Legacyben.

Hirdetés

Csirke - Már new game plusban nyúzom a Wo Long: Fallen Dynastyt, és piszkosul élvezem, illetve belekukkantok a Fortnite új szezonjába is, de az teljesen biztos, hogy az egész szombatomat veletek együtt fogom eltölteni, hiszen egész nap pörög az ünnepi, 100 ezer feliratkozós élő adásunk.

Kaci - A hétvégémet teljesen kitölti a GameStar YouTube csatorna 100k feliratkozós ünnepi streamje, és az arra való készülés, úgyhogy ezen felül nem terveztem semmit, de tekintve, hogy egész szombaton videojátékozni és legózni fogunk, nem is feltétlen van szüksége a testemnek másra.

Szada - Éppen a Game Pass játékfelhozatalát böngésztem, amikor szembejött velem egy Monster Sanctuary nevű indie játék, ami azonnal felkeltette a figyelmemet azzal, hogy különböző szörnyeket lehet benne begyűjteni, tréningezni és harcolni velük, szóval le is kaptam kipróbálni. Egy gyors próbakör után rájöttem, hogy ebből többet is el tudnék viselni, szóval minden bizonnyal ez fog pörögni a hétvége folyamán, de azért az új Sikolyra is próbálok majd időt szakítani. 

Hunter - Amikor ezt írom, még nem futott be az új Fortnite frissítés, de azt biztosan tudom, hogy számottevő időmennyiséget fogok beleölni az új szezonba a hétvége folyamán. A lövöldözés mellett még tervezek lazulni egy kicsit a WoW-ban és a Genshin Impactben is, mivel rengeteg feladatom gyűlt fel mindkettőben, és most nagy szükségem van némi agyatlan grindolásra.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Zs - Már készülök a Hogwarts Legacy befejezésére, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy a legutóbbi leárazáson potom pénzért behúztam a Far Cry 6-ot, most pedig minden egyes alkalommal farkasszemet nézek Anton Castillóval, amikor elindítom az Xboxot. A diktátornak azonban még várnia kell, mivel ezen a hétvégén is a Roxfort irányába húzom a thumbsticket. 

Dawe - Nehezen szakadok el a jól bevált régi játékoktól, így most hétvégén is hasonló menü lesz terítéken, különösen, amióta új a tévé és amit eddig a t. kollégák által lesajnált FullHD-ben láttam, azokat a játékokat most csodaszép 4K-ban is újra felfedezem. Ilyenkor jól jönnek a remastered címek, mint például az Assassin's Creed Ezio Collection és a szívem közepe Mass Effect Legendary Edition. A Forza Horizonból is még csak a 4-et nyúzom, bár néha nem is a versenyzéssel vagyok elfoglalva, csak a tájat nézegetem. Ha még marad idő, lehet, hogy újra nekifekszem a Fallout 4-nek is, levezetésnek meg jöhet egy kis NBA2K22, csak ne csalna olyan botrányosan a gép.

Kivi - Folytatom az Atomic Heartot, de kihasználva a Game Pass lehetőségeit adok egy esélyt a Wo Long: Fallen Dynastynak is. Az Elden Ring óta eléggé megkedveltem a soulslike stílust, a Nioh pedig annak idején kimaradt, így bízom a Team Ninja újdonságában.

Chava - Kitartóan próbálkoztam, de kénytelen vagyok megállapítani, hogy nem működik köztünk kémia, ezért egyelőre befejezetlenül marad az Atomic Heart. Talán majd egyszer, évek múltán adok neki egy második esélyt, hátha akkor másképp látom majd, elvégre ez a módszer az első Deus Exnél is bevált. Szóval most felváltva időzöm a Mass Effect: Andromeda, valamint a Sherlock Holmes Chapter One társaságában. Utóbbihoz a Sherlock Holmes The Awekended közelgő premierje hozta meg ismét a kedvem.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)