Hirdetés

Hogwarts Legacy, PlayStation VR2 és Company of Heroes 3 - ezzel játszunk a hétvégén

|

J. K. Rowling varázsvilágát csak a virtuális valóság és a második világháború kedvéért vagyunk hajlandóak elhagyni.

Hirdetés

Rendesen belehúzott a játékipar, január vége és február eleje olyan izgalmasra sikerült, mintha közkívánatra megismétlődött volna az ünnepi szezon. És a legjobb, hogy még távolról sincs vége: péntektől (aki hajlandó volt többet áldozni, már keddtől) a tervezett hatból már három platformon lehet nyúzni a varázsvilág első tripla-A kategóriás akció-szerepjátékát. Mindennek a tetejébe megérkezett hozzánk a PlayStation VR2 is, hogy magába bolondítsa a szerkesztőség virtuális valóságra fogékonyabb tagjait, nem beszélve a Relic kiváló második világháborús stratégiai játéksorozatának legújabb felvonásáról.

HP - Hogwarts Legacy természetesen, leírtam már külön véleménycikkben, hogy mi az egyetlen dolog, ami zavar benne, de hétvégére ezt a dilemmát félreteszem, átadom magam a varázslóélet örömének, ha már benne van 17 órám eddig. Legalább a Pentiment és a Return to Monkey Island már be lett fejezve rendesen, tisztességgel, mindkettő csodálatos élmény volt a maga módján. De most a HP HP-lázban ég, egy darabig így maradok, köszi.

Paca - Megérkezett a PlayStation VR2, csak emiatt vagyok hajlandó elhagyni a varázsvilágot, ahol vár még néhány mellékküldetés - lehet, hogy tényleg meglesz vele a fejlesztők által ígért 80 óra. Azt még nem mondhatom el, mely játékokban fogok elmélyülni a Sony új VR headsetjének segítségével, csak annyit, hogy köztük van a Horizon Call of the Mountain, ami a platform legizgalmasabb címe, jó lesz újra visszatérni a robotdínók közé és közelebbről megvizsgálni őket.

Hirdetés

Csirke - Teljesen beszippantott a Hogwarts Legacy, és alig haladok a sztorival, annyira elcsábulok minden mellékes feladat és kihívás láttán. Hosszú időt fogok eltölteni a Roxfortban, ez teljesen bizonyos. 

Kaci - Néhány hónappal ezelőtt (na jó, tavaly augusztusban) vettem egy 1000 darabos puzzle-t. A World of Warcraft világának térképe, a dobozon nagyon jól nézett ki. A szigetek viszonylag hamar el is készültek, de mivel nincs hozzá még csak egy poszter sem, ami alapján a külső egyszínű peremet vagy a fennmaradó 600 elemnyi - teljesen egyszínű - vizet össze lehetne rakni, azóta csak kerülgetjük a félig kirakott táblát. A hétvégén még egyszer utoljára nekiülök, de ha nem tudom rávenni magam, akkor lehet kivágom az egészet, hogy legalább ne bosszankodjak rajta mindig, amikor elsétálok előtte.

Zs - Az elmúlt hetekben szinte semmivel sem játszottam, hogy minél nagyobbat üssön a Hogwarts Legacy-élmény, és még annyi önuralmam is volt, hogy nem vettem meg a Deluxe Editiont, így csak pénteken tudtam felölteni a mardekáros taláromat. Mikor-e sorokat olvassátok, valahol a Roxfort környékén bolyongok, és gondolni sem akarok arra, hogy egyszer véget ér a hétvége.

Szada - A Company of Heroes 3 fog pörögni, hogy az embargó lejártával beszámolhassak nektek arról, milyen munkát végzett a Relic a közkedvelt stratégiai széria legújabb részével. Amikor épp nem ez lesz terítéken, akkor könyveket és képregényeket fogok pótolni, mert a gyűjteményem fele még arra vár, hogy elolvassam.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Chava - Legendás állatok- és Harry Potter-maratonnal készítem fel magamat azokra a csodákra, amik a Hogwarts Legacyben várnak rám (plusz minőségi időtöltés a párommal edukáció és felzárkóztatás céljával). A türelem és állhatatosság próbája lesz ez, és ha már nagyon viszket a kontroller megnyugtató érzése után sóvárgó tenyerem, akkor letolok pár kört az Age of Empires II: Definitive Editionben.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)