Hirdetés

Hogy került egy Bowser kastély a GoldenEye-ba?

|

Nem hinnéd el, mennyi vérengzés vár ebben a csodálatos Super Mario világban...

Hirdetés

A GoldenEye 007 az FPS történelem egyik legfontosabb játéka, így mind a mai napig egy hűséges közösség pörgeti és modolja.

A legutóbbi alkotást StupidMarioBros1Fannak köszönhetjük, aki úgy döntött, hogy áthúzza Peach kastélyát James Bond világába. A 007-esnek engedélye van a gyilkolásra, amit itt aztán ki is használhat. Ha szeretted volna valaha képen lőni Bowsert, akkor ez az FPS a kedvenced lesz.

A mod és a pályacsomag lényege egyébként az, hogy a James Bondot Marióra cseréli, az ellenfeleket pedig Mario ellenségeire.

Hirdetés

A telepítéshez szükséges fájlokat megtalálod ezen a linken, de ha nem tudod eldönteni, hogy szükséged van erre egyáltalán, akkor a lenti videó segíthet dönteni:

Egyébként érdekes dolgot vet fel a mod: senkinek semmi baja a gyilkolással addig, amíg az ellenfelek fejére ugrunk, de amint lövedékek hagynak el puskacsöveket, mindjárt túl agresszív lesz a játék. Ebben a felvetésben van valahol egy brit tudósoknak szánt tanulmány alapja, de nem mi fogjuk kibányászni belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)