Hirdetés

Hogyan kerül a munkahenger az alkarba? Terminátoros tetoválással!

|

Vannak, akik életük minden pillanatában magukon kívánják tudni kedvenc filmjük egy-egy jelenetét. Például a Terminátorban látható sérült kart.

Hirdetés

A tetoválással nem szabad viccelni, hiszen egy mámoros éjszaka melléktermékeként akár egész szóló bánkódást okozhat. Azonban amit valóban akar az ember, és szívesen hord évtizedeken keresztül, amiatt megéri órákon át viselni a fájdalmakat. Pontosan úgy, ahogyan a Terminátor filmek egyes rajongói is tették, mikor úgy döntöttek, hogy a film jellegzetességét tetováltatják magukra, néha tovább is gondolva a látottakat. Akit érdekel, hogy miket varrattak magukra a rajongók, azok olvassák el testvéroldalunk, az Electrose vonatkozó cikkét, ahol ilyesmi tetkókat láthatnak:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)