Hirdetés

Hogyan lehet csatlakozni a Magyar Assassin Rendhez?

|

A Templomosok fenyegetése miatt szükségünk van egy Magyar rendre, a Testvériség magyarországi társaságának megalapítására.

Hirdetés

Az Assassin’s Creed játékosok összefogtak, hogy létrehozzák hazánk legnagyobb Toborzását és minél több embert csatlakoztassanak a Testvériséghez. Vedd fel a harcot a Templomoskkal és Csatlakozz a Testvériséghez november 10-én, este hat órakor a belvárosban, egy igazi bérgyilkos szertartáson. Íme a program, azután olvasható hivatalos felhívásuk:

"A belvárosban, az Oktogon mellett egy videojáték üzletben találkozunk és toborzunk az avatási ünnepségre. Természetesen csábító programokkal és készültünk, hogy kellemes időtöltés és baráti megmérettetés legyen ki kerül majd be végül a Testvériségbe. Versenyekkel, nyereményekkel és rengeteg üdvözlő ajándékkal vár Titeket a Konzolok Szervize – Game Studio üzletében egy vérfürd... vagyis egy boldog, játékos eseményre. Dobj be egy energia italt majd nyerj belépőt a szombati Launch Party-ra, vagy nyerj egy Assassin’s Creed játékot, esetleg a számos ajándékcsomag egyikét.

De ha csak kopik a szobádban a tapéta is megéri eljönnöd, hisz az ajándék AC poszter mellett a POSZTERLÁZBAN is részt vehetsz.
Gyere el, hívd meg barátaid, Csatlakozz a Testvériséghez holnap este hatkor az Oktogon mellett, a Hunyadi Tér 1.-ben!"

Ez véresen komoly, ahogy egy igazi bérgyilkos mondaná.
Mindenképp jelöld vissza részvételed, hogy biztosan jusson az üdvözlő ajándékokból.

További infromáció és részletes program itt is elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)