Hirdetés

Hogyan lett a Horizon Zero Dawn hősnőjéből egy humanoid kacsa?

|

Nem hibáról van szó, hanem sokkal inkább úgy tűnik, hogy vicces kedvükben voltak a Guerrilla Games fejlesztői.

Hirdetés

A remekül sikerült Horizon Zero Dawn volt az egyik első olyan komolyabb PlayStation 4-exkluzív játék, ami sokak nagy örömére PC-re is ellátogatott.

Nyilván ezen a platformon arra is lehetőségünk van, hogy modokkal érdekesebbé vagy éppen viccesebbé tegyük Aloy kalandját, de a fájlok között turkálva olyan furcsa dolgokat is előkotorhatunk, amelyekért maguk a fejlesztők a felelősek.

Hirdetés

Egy _PortPort_ nevet használó reddites egy cheat menüt használva meghökkentő dologra bukkant, ugyanis sikerült kicserélnie Aloy eredeti modelljét valami teljesen másra. Egészen pontosan egy emberi testtel rendelkező, de látszólag kacsafejű szörnyszülött lett a játék hősnőjéből, aki egy nyakba akasztható, kétoldalú táblát is visel.

A tábla egyik oldala arról tájékoztatott, hogy ez egy legacy karakter, amit le kéne cserélni, a másik felén pedig a duckman@guerrilla-games.com e-mail-cím díszeleg, ahol elvileg feltehetjük kérdéseinket. Valószínűleg lenne is egy pár.

Időközben egy másik Reddit-felhasználó, Pyranalol is reagált a posztra, aki sikeresen meg is találta a humanoid kacsa modelljét a Horizon Zero Dawn fájljai között, szóval tényleg egy jópofa easter eggről lehet szó.

Talán hamarosan a poén elkövetője is felfedi magát, és fény derül arra, kit rejt a titokzatos Duckman alteregó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)