Hirdetés

Hol tart a Forza Motorsport fejlesztése?

|

Azt már mind tudjuk, hogy tavasszal nem fog befutni a Forza reboot, de mi tart eddig a következő rész befejezésében? Ezt válaszolta meg a Turn 10.

Hirdetés

A Forza Motorsport franchise legutóbbi epizódja a 7-es számú versenyző volt, ami 2017-ben jött ki. Azóta csak ígérgetéseket hallunk a következő résszel kapcsolatban, amit 2020-ban jelentett be a Microsoft és a Turn 10.

A csapat keményen dolgozik jelenleg is, és ténylegesen egy következő generációs vezetési élményt akar leszállítani, de ehhez idő kell

Hirdetés

A 2020-as bejelentés és a 2021-ben tartott, rajongóknak szánt tesztalkalom után mindenki arra számított volna, hogy idén tavaszra már meg is unjuk az új játékot, de egyelőre ott tartunk, hogy még ki sem próbálhattuk azt. A Forza Motorsport rendezője, Chris Esaki elmagyarázta, miért is állunk így:

"Az első résztől a Forza Motorsport 7-ig a fizikai modell a következőképp nézett ki: a járgány kerekeinek érintkezését a pálya felületével egy ponton regisztrálta a játék, amit az 60-szor frissített másodpercenként. A Forza Motorsportban 8 ponton történik az érintkezés, amit 360-szor frissít játék. Ez egy 48-szoros minőségbeli növekedés. Ez segíthet bemérni, hogy mekkora ugrás is történik a fizikai megoldásokban."

Esaki elmondta, hogy a Forza 4-től 7-ig összesen nem léptek annyit előre, mint most. Ez sajnos azt is jelenti, hogy rengeteg munka vár még csapatra, de a rendező még annyit hozzátett, hogy már a "csiszolási fázisnál" tartanak.

Ennél pontosabb infókat valószínűleg csak a június 11-én esedékes Xbox Games Showcase alatt fogunk megtudni, ami szerencsére már nincs olyan messze, és amiről persze folyamatosan tájékoztatunk majd benneteket.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)