Hirdetés

Hold és rivaldafényben - Farkasember ismertető

|

„Úgy tartják, szörnyet ölni nem bűn, embert ölni viszont az. De hol kezdődik az egyik, és hol végződik a másik?”

Hirdetés

Lawrence Talbot tragikus körülmények között veszítette el édesanyját. Évekkel később hátat fordítva családjának otthagyja a szülői házat, s színésznek áll Londonban. Fivérének menyasszonya Gwen elmegy érte, hogy segítségét kérje vőlegényének megtalálásában.

Lawrence huzakodva bár, de nem hagyja testvérét veszni, így visszatér a ködös Blackmoor városába. Rémséges titkok derülnek ki a városról, a családról. Egy fenevad tartja rettegésben az ott élőket, sokan áldozatául estek a bestiának. A Scotland Yard is nyomozást indított az ügyben, de nem értek el sikereket. Lawrence tudomást szerez az ősi átokról, miszerint akit megharap a szörnyeteg, a következő teliholdkor ő maga is azzá válik.

Az ismertető folytatása a linkre kattintva olvasható tovább.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)